Deskundig advies en juridische bijstand voor particulieren en bedrijven

Welkom bij Advocatenkantoor Vandenhoudt te Hasselt, in 1994 opgericht door advocaat David Vandenhoudt. Wij genieten een uitstekende reputatie op het gebied van deskundig advies en juridische bijstand voor particulieren en bedrijven, en dit dankzij meer dan 20 jaar balie-ervaring en onderlegdheid in verschillende juridische materies.

 

Deze expertise is doorheen de jaren sterk gegroeid. Na studies aan de Universiteit Antwerpen (UA) startte David zijn loopbaan aan de Balie te Tongeren en opende hij een advocatenkantoor in Genk. In 2003 sloot hij zich aan bij de Balie te Hasselt, en opende hij een tweede kantoor in Hasselt-Kermt. Dit om het bestaande cliënteel nog beter van dienst te zijn.

Menselijke aanpak in elk geschil

Vandaag vindt u ons advocatenkantoor in een goednieuw gebouw aan de Diestersteenweg 290 te Kermt. U kunt bij ons terecht voor advies en bijstand in welk rechtsgebied dan ook. David Vandenhoudt staat garant voor een menselijke aanpak in elk geschil. Onder het motto ‘beter een snelle, minnelijke afhandeling dan een langdurige juridische strijd’ voeren we bij voorkeur minnelijke onderhandelingen. Altijd beter dan een lange procedureslag, waarbij kosten en erelonen weleens durven op te lopen.

Uw dossier wordt van A tot Z persoonlijk behandeld door Mr. David Vandenhoudt, die op elk moment rechtstreeks en vlot bereikbaar is voor al Uw vragen.